Leslies tilbyr eksklusiv målsøm til herre og dame, i samarbeid med europeiske produsenter. All målsøm og stoffer er av ypperste kvalitet fra kjente leverandører og vi har konkurransedyktige priser, samt dyktige fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Leslie S. Bødtker Downey er daglig leder og eier av Leslie Downey as. Hun har utdannelse fra Fashion Institute of Technology i New York, innen Fashion Merchandising og International Production. Hun har arbeidserfaring fra linjeproduksjon, sourcing av fabrikker og kvalitetssikring av produksjon, i mindre og større selskaper, som Sophie Faroh, Helly Hansen og Voice of Europe. 2002 var oppstarten på eget selskap, med fokus på målsøm av skjorter til herrer, med sveitsisk produksjon. Selskapet vokste raskt til å også tilby dresser, bukser og jakker og fikk etterhvert også egen leverandør på målsøm til damer.

Kontakt: leslie@leslies.no

Anette S. Bødtker Blikstad er utdannet økonom fra Handelshøyskolen HA/BI og University of Massachusetts, USA. Hun har vært med på oppstart og drift av mindre selskaper i Norge og har arbeidserfaring fra shipping og eiendom, samt kosmetikk- og motebransjen. Anette har vært ansatt hos Leslie Downey siden 2014 og er ansvarlig for produktutvikling og økonomi i selskapet.

I dag har Leslies vokst til å kunne tilby sine kunder det meste av det beste innen målsøm til herre, som også inkluderer sko, og til dame ved nært samarbeid med anerkjente leverandører i Europa. Vi har et unikt konsept, og høy grad av personlig service, som vi gleder oss over å kunne tilby våre kunder. Vårt showroom er i Oslo, men vi leverer over hele landet og er på regelmessige besøk i Bergen.

Leslie Downey as – Drammensveien 130, inngang C17
Familiealbum cropped

Mote, kvalitet og stil ligger til familien; her ser dere bestemor og bestefar fra 1930, ulastelig antrukket med datidens moteriktige antrekk. Stil og kvalitet viser hvem du er og er et viktig førsteinntrykk.

inngangsdør

Vi følger i våre besteforeldres fotspor og gleder oss over å kunne tilby topp kvalitet målsøm, fra skjorter og sko til dresser og frakker i samarbeid med europas ledende leverandører.